HEILE er totalleverandør av små og mellomstore prosjekter innen bygge- og anleggsbransjen i Agder. Vår altomspennende kompetanse, dyktighet og pålitelighet gjør oss til en attraktiv relasjon for både private og profesjonelle kunder med forventninger til hele – eller deler av byggeprosjektene sine.

VERDIER

Vennlig

– Vi skal være jordnære og imøtekommende mennesker med glimt i øyet, og mener det vi holder på med er både gøy og fornuftig – på samme tid

Kompetent

– Vi skal være faglig meget dyktige i det vi gjør, enten det er med riktige sertifiseringer eller ferdigheter til fingerspissene

Pålitelig

– Vi skal være til å stole på – den trygge samarbeidspartneren – uansett kunde

HEILE tilbyr en sammensveiset verden av produkter, tjenester og løsninger. Fra skisser og søknader til entreprenørarbeid og tømrerarbeider – hytter eller næringsbygg – forenklet for kunde med en kontaktperson hele veien – slik vi mener det bør være. Selvfølgelig med nødvendige godkjenninger og sertifiseringer – vi har de fleste! Vår tilnærming sikrer en helhetlig og trygg prosess – med mål om mer fornøyde kunder – hele veien.

 

Vi er en liten – men smart – organisasjon med lang erfaring. Vi holder til i nye lokaler midt i Eiken, Hægebostad kommune på Sørlandet. Herfra veileder vi kunder, medarbeidere og ikke minst våre mange flotte andre relasjoner for å skape gode prosjekter. Vi legger vår ære i å levere gode løsninger – enten det er gjennomtenkte tegninger eller natursteinsmurer som er rene kunstverk – noen av våre anerkjente produkter. Bare fordi vi bryr oss om det vi gjør – og kundene våre – hele tiden.

HEILE skal være jordnære, redelige, løsningsorienterte og den partneren som trygt anbefales videre. En vennlig, kompetent og pålitelig partner du vet hvor du har. Slik er det – og helt slik blir det.

Velkommen som kunde hos HEILE!